PRM-istii

Un forum pentru toti romanii !


  Organizaţia de Femei a PRM - OFRM !

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 40
  Data de înscriere : 13/02/2012
  Localizare : ROMANIA MARE

  Organizaţia de Femei a PRM - OFRM !

  Mesaj  Admin la data de Sam Feb 18, 2012 4:39 am

  Art.115. PRM consideră că implicarea femeilor în viaţa socială, politică şi economică a ţării constituie un factor important pentru desfăşurarea activităţii partidului.

  Art.116. Organizaţia de Femei a PRM este o organizaţie internă a acestuia şi îşi desfăşoară activitatea pe baza unui Statut adoptat de Conferinţa Naţională a OFRM aprobat de Comitetul Director al partidului.

  Art.117. Femeile care au calitatea de membru al PRM îşi pot desfăşura activităţile specifice în organizaţii proprii, cu respectarea integrală a Statutului partidului. Aceste organizaţii se subordonează nemijlocit structurilor naţionale şi teritoriale ale partidului.

  Art.118. Organizaţia de Femei a PRM este un larg organism politic, patriotic, reprezentativ, în cadrul căruia se afirmă unitatea membrilor de partid şi a simpatizanţilor PRM, fără deosebire de naţionalitate, religie şi profesie.
  Art.119. Afilierea Organizaţiei de Femei la diferite structuri naţionale sau internaţionale este propusă de conducerea organizaţiei respective şi aprobată de Biroul Permanent al partidului.
  Art.120. Organizaţia de Femei a Partidului România Mare se pronunţă pentru afirmarea drepturilor egale între femei şi bărbaţi, precum şi alte drepturi consfinţite în Carta Naţiunilor Unite.

  http://www.partidulromaniamare.ro/organizatia-de-femei-romania-mare.html

   Acum este: Mar Ian 22, 2019 3:10 am