PRM-istii

Un forum pentru toti romanii !


  Ajutor umanitar din partea PRM pentru ţăranii sinistraţi din comuna buzoiană Vintilă Vodă

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 40
  Data de înscriere : 13/02/2012
  Localizare : ROMANIA MARE

  Ajutor umanitar din partea PRM pentru ţăranii sinistraţi din comuna buzoiană Vintilă Vodă

  Mesaj  Admin la data de Joi Feb 16, 2012 11:23 am

  Comunicat de Presă

  În prezenţa domnului Corneliu Vadim Tudor, vineri, 17 februarie a.c., la orele 10 dimineaţa, din faţa sediului central al PRM (Str. Vasile Lascăr nr.16) va pleca un transport umanitar către comuna sinistrată Vintilă Vodă, din judeţul Buzău. Ajutoarele constau în: 1.000 de pîini calde (proaspăt scoase din cuptor), 600 de sticle de apă minerală, conserve de carne, zahăr, ulei, mălai, făină, orez, dulciuri, răcoritoare, jucării, obiecte de îmbrăcăminte, precum şi mai multe exemplare ale Bibliei, Calendare Ortodoxe pe anul 2012 şi o donaţie de carte, pentru şcolile din localitate, făcută de liderul formaţiunii.
  Avem plăcerea să vă invităm să luaţi parte la acest eveniment.

  BIROUL DE PRESĂ AL PRM
  16 februarie 2012


  http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/2012/02/ajutor-umanitar-din-partea-prm-pentru.html
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 40
  Data de înscriere : 13/02/2012
  Localizare : ROMANIA MARE

  Ajutor umanitar al PRM pentru sinistraţii din comuna Vintilă Vodă (jud. Buzău)

  Mesaj  Admin la data de Vin Feb 17, 2012 11:50 am

  Comunicat de Presă

  Vineri, 17 februarie a.c., în prezenţa domnului Corneliu Vadim Tudor, din faţa sediului central al PRM (Strada Vasile Lascăr nr. 16) a plecat spre comuna Vintilă Vodă, din judeţul Buzău, un consistent ajutor umanitar pentru sinistraţii din această localitate. Celor aflaţi acum în suferinţă le-au fost distribuite 1.000 de pîini calde (proaspăt scoase din cuptor), 600 de sticle de apă minerală, mezeluri, ulei, zahăr, mălai, făină, paste făinoase, orez, conserve din carne de porc, răcoritoare, dulciuri, pături, articole de îmbrăcăminte.
  De asemenea, în ajutor au fost incluse şi jucării şi mingi, pentru ca micuţii acestei comune să se bucure de farmecul copilăriei, chiar şi în aceste vremuri grele. Liderul PRM a făcut şi o importantă donaţie de carte: mai multe Biblii, calendare ortodoxe, numeroase volume şi dicţionare, precum şi exemplare, cu autograf, din lucrările sale, pentru cele două şcoli din localitate şi pentru Biblioteca comunală, ca şi mai multe CD-uri cu Muzici Naţionale.
  Înainte de a pleca spre Buzău, toate aceste ajutoare au fost sfinţite de către un sobor de preoţi: părintele Emil Cărămizaru şi părintele Vladimir Lapte, de la Biserica Sf. Gheorghe Nou.
  La ceremonie au fost prezenţi colonel (r) Dan Zamfirescu şi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinţi ai partidului, Dorel Vulpoiu, preşedintele organizaţiei PRM a Sectorului 1 şi secretar executiv al Biroului Permanent, Silviu Crăescu, consilier al preşedintelui PRM, Gavril Căpâlnaş, mai mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret România Mare – Victor Ioniţescu, Ionuţ Dorobăţ, Vlad Stăncescu, Alexandru Zaharia.
  Reprezentanţii PRM au fost salutaţi la sosirea în comuna buzoiană de către Maria Burtel, viceprimar al localităţii, şi Buga Sfinţeş, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului. Locuitorii comunei Vintilă Vodă au rugat să se transmită liderului PRM cele mai calde mulţumiri pentru ajutorul acordat, precum şi urarea lor de multă sănătate, pentru acesta şi familia sa, ei exprimîndu-şi convingerea că numai Tribunul şi partidul pe care l-a fondat şi pe care îl conduce cu aceeaşi înţelepciune pot scoate ţara din dezastrul pe care îl cunoaşte astăzi.
  Festivitatea plecării convoiului umanitar al PRM din Bucureşti a fost transmisă în direct de către postul România TV. Despre acelaşi eveniment a relatat şi B1 TV, care a difuzat, în direct, şi un interviu cu domnul Corneliu Vadim Tudor.

  BIROUL DE PRESĂ AL PRM
  17 februarie 2012


  Explicaţii poze: Produsele care au făcut parte din ajutorul umanitar au fost sfinţite de un sobor de preoţi.
  Popularul post România TV a transmis în direct emoţionanta festivitate. Reporteriţă: Cristina Dediu.
  Convoiul PRM a ajuns la destinaţie.
  Gestul PRM-iştilor le-a adus un strop de bucurie şi de speranţă acestor oameni atît de greu încercaţi.


  Ziarul TRICOLORUL nr 2394 / 18.02.2012

  POZE => http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/2012/02/ajutor-umanitar-al-prm-pentru.html
  avatar
  Nakashima

  Mesaje : 3
  Data de înscriere : 18/02/2012
  Localizare : Iasi

  Re: Ajutor umanitar din partea PRM pentru ţăranii sinistraţi din comuna buzoiană Vintilă Vodă

  Mesaj  Nakashima la data de Sam Feb 18, 2012 8:50 am

  felicitari si la mai mare ! Doamne-ajuta!

  Continut sponsorizat

  Re: Ajutor umanitar din partea PRM pentru ţăranii sinistraţi din comuna buzoiană Vintilă Vodă

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Mar Ian 22, 2019 2:13 am